MaCro Art & Design

Om mig

Jag heter Marina Cronvall, och jag har under de senaste 20 åren jobbat med mjukvaruutveckling inom olika roller. Det senaste åren har jag mer och mer återvänt till det jag började med, design & grafik, bland annat genom kvällskurser i Grafisk design på Berghs och i Illustration på Forsbergs.

I kursen inom grafisk design så fick vi i uppgift att göra början av en bok inom ämnet Urban, och jag valde då att arbeta med arkitekturtävlingen Årets Stockholmsbyggnad. Jag kunde dock inte riktigt släppa tanken på att boken hade ett egenvärde, så efter att kursen i illustration var slut så fortsatte jag att jobba med boken. Jag valde då även att försöka få in en del illustrationer för att göra den mer personlig. Boken är nu färdig och tryckt, och finns att beställa på Bokus och Akademibokhandeln.

På fritiden gillar jag bland annat att teckna och måla, och försöker utveckla mig genom att vara med i olika utmaningar på webben. Brukar dela det jag skapar på mitt Instagram-konto (se de fem senaste teckningarna nedan).